Stilstaan bij wat je beweegt

Je wilt vooruit. Je wilt veranderen. Zakelijk. Privé. Dan is het goed stil te staan bij wat je beweegt. Om je eerst bewust te worden van wat je nog tegenhoudt. En daar vervolgens aan te werken door het definiëren van je focus en het ondernemen van gerichte actie. Maar hoe? Met wie? Door individuele coaching en training samen met mij; mijn coaching is praktisch, doel- en resultaatgericht. Met bezieling en hartgrondig, waarbij ernst en humor elkaar treffen.

Coaching

Individuele coaching

Ik coach verschillende managers en professionals in uiteenlopende sectoren. Met Coaching on the job, CareerCoaching en LifeCoaching. Mijn kwaliteiten daarin steunen op een brede achtergrond in de zakelijke dienstverlening, gerichte opleidingen, trainingen én mijn authenticiteit.

En trainingen

Naast persoonlijke coaching verzorg ik trainingen voor onderwijsorganisaties. ‘Ik als instrument maakt mij een Topdocent’ en ‘Provocatief Coachen in het Onderwijs’ zijn twee trainingen die ik geef. In de derde training ‘Loopbaan in Beweging’ werk ik nauw samen met een collega-trainer. Mijn trainingen richten zich overigens niet alleen op het onderwijsveld. Ze zijn ook bijzonder effectief voor andere organisaties en bedrijven.

Coaching, what’s in it for me?

Een belangrijke vraag. Het antwoord. Individuele coaching leidt via ervaring tot inzicht, keuzes en actie. Op eigen kracht en op basis van persoonlijk leiderschap. Gericht op de stappen om jouw doel te realiseren, met het lange termijn doel concreet in het vizier.

Holle beloften? Nee. Klanten die ik coach geven aan dat mijn kracht een sterke combinatie is van een zakelijke, bedrijfsmatige benadering én mijn oog voor rust, bezinning, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dat brengt mensen in contact met zichzelf en elkaar. De persoonlijke effectiviteit neemt  toe en de resultaten van individuen, teams en organisaties verbeteren zichtbaar.

Coaching aan tafel en in de natuur

Voor jouw Coaching on the Job, CareerCoaching of LifeCoaching voeren wij gesprekken aan tafel en tijdens wandelingen door de natuur. Bijvoorbeeld in de bossen van de Vughter Heide of in natuurgebied de Gement, beiden gelegen pal naast mijn coachruimte op het fraaie Fort Isabella in Vught.

De natuur is voor mij een grote inspiratiebron. Wandelschoenen aan, kantoor verlaten betekent letterlijk en mentaal ruimte creëren en in beweging komen. En daar maak ik dankbaar gebruik van in coaching en training. Waar mogelijk, natuurlijk.

Beweeg door stil te staan…

Coaching
Klik op F11 voor volledig scherm
Fotografie Gerard de Graaf | Web beheer Maarten Hellebrekers
2018 - Alle rechten voorbehouden