Cliënten over mij

” Van harte aanbevolen aan iedereen die open staat voor ontwikkeling door een reis buiten de gebaande paden. ”
“Camiel Engelen is een bijzondere mix van heldere feiten en emotie. Hij schept een duidelijk kader met concrete en haalbare doelen, maar schuwt de emotionele kant van de mens niet. Hij is concreet, staat open voor suggesties en is zeer zorgvuldig in de manier waarop hij met zijn cliënten om gaat: Als coach prikkelt Camiel tot nadenken, ook over die karaktereigenschappen die je eigenlijk liever buiten beschouwing zou laten. Dat levert boeiende en intense discussies op, die bijna altijd resulteren in een bijgesteld en eerlijker zelfbeeld.”
“Camiel heeft een tweedaagse training Provocatief Coachen verzorgd voor docenten op onze school. Camiel is op de eerste plaats een prettig persoon bij wie je je zonder moeite op je gemak voelt. Hij is daarnaast kundig en weet op een ontspannen en leuke manier de praktische oefeningen voor te doen. Camiel is flexibel en staat open voor de inbreng van de cursisten. Ik heb de cursus als prettig en leerzaam ervaren”.
“Camiel is een geweldige trainer & coach. Hij bezit het vermogen om mensen in beweging te krijgen en boven zichzelf uit te laten stijgen. Hij is waardevol als relatie en bewezen waardevol voor mijn klanten waar hij is ingezet.”
“Camiel is een gepassioneerde professional op het gebied van “tot de kern” doordringen van wat mensen “echt” beweegt. In een ontspannen sfeer heb ik in stappen gewerkt aan het bewust worden van de zaken die voor mij van belang zijn in het leven zowel privé als zakelijk. Ik sluit dan ook graag af met de oneliner: “Voor wie niet weet welke koers hij wil volgen, bestaat er geen gunstige wind” !
“SiTel engaged with Camiel for the coaching of one of our managerial employees. The target was to transfer from a negative, perfectionist oriented managerial style to a facilitating, coaching managerial style. Camiel did good to firstly investigate the circumstances and understand what the aim of his consulting services were. This sounds a most logical step in any business engagement, but in the coaching and consulting sector you may find others that apply a more soft approach. Camiel’s coaching was well organized from head to tale and concluded with the exact behavioral change as aimed for. Also a start, mid, end evaluation with the company supervisor was part of the engagement. It was obvious that Camiel has a strong drive and vision. His capability allows him to be critical and walk his own line with continued professional quality. Camiel’s experience and interest in human behavior makes him a fast analyst. His immediate feedback is very accurate (some may initially experience his direct communication offensive, however most effective). All together SiTel is very pleased with the successful coaching services and will surely engage with Camiel again in the case that such services are required.
Klik op F11 voor volledig scherm
Fotografie Gerard de Graaf | Web beheer Maarten Hellebrekers
2018 - Alle rechten voorbehouden