Wie ben ik

Sinds 2003 ben ik actief als coach en trainer voor professionals en managers. Ik groeide op in Noord-Brabant, studeerde na mijn gymnasiumopleiding fiscaal recht in Tilburg en werkte bij verschillende advieskantoren. Dat deed ik met succes, zonder overigens in dit werk daadwerkelijk mijn passie en vuur te vinden. Verstandelijke overwegingen hadden in die tijd de overhand en ik werkte… voornamelijk op wilskracht.

Ratio en gevoel begonnen steeds meer te conflicteren. Uiteindelijk hakte ik de knoop door. Ik nam de tijd om stil te staan bij wat mij écht beweegt. Daar was moed voor nodig en de bereidheid zekerheden los te laten. In beweging te komen en een andere koers te varen. Grootste persoonlijke doorbraak: een coach en trainer die mij uitnodigde om daadwerkelijk in contact te komen met mijn gevoel in plaats van te praten óver mijn gevoel.
 

En nu klopt het voor mij: ik werk en leef steeds meer vanuit mijn hart…en geef mijn ervaring graag door aan mensen die ook vanuit hun hart in beweging willen komen en hun volle potentie willen leven.
 

Ik wilde mijn beweging een goede basis geven en volgde tal van opleidingen en trainingen, o.a. bij adviesbureau Hoogendijk (loopbaancoaching), Business NLP, Emotioneel Lichaamswerk en Provocatief Coachen. Ik ben lid van de beroepsvereniging Noloc. Natuurlijk zet ik als coach en trainer zoveel mogelijk mijn eigen authenticiteit en levenservaring in.

Stilstaan bij wat je beweegt….realiseren wat je kunt realiseren!

Dat kan. Ik ben er zelf een voorbeeld van.

Klik op F11 voor volledig scherm
Fotografie Gerard de Graaf | Web beheer Maarten Hellebrekers
2018 - Alle rechten voorbehouden