Workshop Loopbaan in beweging

Training: Loopbaan in  Beweging

Arbeidsprocessen scharnieren niet altijd zoals je wilt. Je krijgt te maken met ongewilde werkeloosheid, arbeidsconflicten, burn-out, reïntegratieprocessen of fusies. Met externe factoren dus die de koers van je loopbaan danig beïnvloeden. En die niet alleen.

Net zo blokkerend voor de ontwikkeling in je loopbaan zijn zaken als een tekort aan energie, weinig passie voor de baan, alleen werken voor het geld en de dagen ‘omkijken’. Niet het werk maakt dan moe. Maar wel persoonlijke zaken zoals niet lekker functioneren, stremming in welzijn ervaren en er net niet de vinger op kunnen leggen. Oorzaken en oplossingen liggen vaak elders: het ligt aan de baas, het komt door de grootschaligheid, collega’s zijn vervelend, het functieprofiel past niet. Je blik kan echter beter landen op de plaats van de echte oplossing: de rijke schat aan informatie uit je eigen lichaam. En die boor je aan met mijn workshop Loopbaan in beweging.

Ervaringsgerichte training naar een zelfbewuste loopbaan

Loopbaan in beweging is een ervaringsgerichte training, waardoor je aan den lijve ervaart hoe de vlag er in je werk en privé bij hangt. Door de training kom je bij de kostbaarste bron van informatie, je eigen lichaam. Onder deskundige en integere begeleiding combineer je bijvoorbeeld bewegen en aandacht, let je op je ademhaling, ga je in je lijf en breng je gedachten tot rust. Op een ontspannen, boeiende en prettige wijze ervaar je dat je lichaam weet waarom je je in de wereld manifesteert zoals je dat doet. Je komt tot zelfkennis, die je bestaan verandert en je loopbaan in beweging zet.

Informatie

Voor wie organisaties (profit en not for profit)
Wanneer in overleg, één dagdeel
Locatie in overleg
Maximale groepsgrootte 15 personen
Kosten in overleg
Informatie en inschrijven info@camielengelen.nl of klik op contact voor meer contactgegevens

E-mailPrintenFavorieten

Klik op F11 voor volledig scherm
Fotografie Gerard de Graaf | Web beheer Maarten Hellebrekers
2018 - Alle rechten voorbehouden